Bülent AKAN - Birlikte Başaracağız


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. lig ekibi Amedspor eski teknik direktörü Ahmet Yıldırım’dan boşalan göreve Sarıyer spor ve Karacabey Belediyespor’u çalıştıran Bülent Akan ile anlaşmaya vardı.ve Amed Spor teknik direktörü oldu. Bülent AKAN: Amedspor taraftarlarına bir'de çağrı yaptı işte o çağrı, 

Bülent AKAN Amedspor 



BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 🏆
Sözlerime başlamadan önce Ahmet Hoca'ya ve ekibine bugüne dek bu kulübe vermiş olduğu emekler için şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Futbol bir bayrak yarışıdır, netice itibariyle buraya kadar getirdikleri bu bayrağı devir alarak bizlerde mutlu sona ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. 
Başarılarıyla ve muhteşem taraftarıyla tüm futbol camiasının imrenerek baktığı güzide kulübümüz ve şehrimiz Amed'e aklımızda "yalnızca şampiyonluk" parolosıyla geldik.  

Son haftalarda her ne kadar demoralize olmuş olursa olsun, karakterli oyunculardan kurulu ve güçlü bir camiaya sahip olan kulübümüzün daha 4-5 hafta öncesine kadar bu ligde lider ve şampiyonluğun 1 numaralı favorisi konumunda olduğunu unutmamamız gerekiyor. 
Yine bu oyuncularımızla, yine bu taraftar desteğimizle hak ettiğimiz yere tekrar dönebileceğimizden hiç bir şüphemiz yok. Elbette ki 1 günde, 1 haftada bazı şeyleri değiştirebilmek çok kolay değil. Ama biz inanıyoruz ki, gün gün gelişen, her geçen gün daha çok isteyen, sahada skor ne olursa olsun, maç sonu tüm taraftarlarımızın alkışlayacağı bir takım olacağız. Ligde kalan 8 haftanın sonunda ne istediğini bilen, mental ve fiziksel olarak üst seviyelere gelmiş bir takım olacağımızın sözünü burdan tüm taraftarlarımıza içtenlikle veriyorum. Biz can-ı gönülden inanıyoruz ki normal lig periyodunun sonunda bu bıçağın her iki ucu da kesecek herkes müsterih olsun.  Bu süreç boyunca Büyük Amedspor tarafından bizlere sabır göstermesini değil yalnızca takımımıza destek vermesini istiyoruz.

Biz biliyoruz ki; Amedspor bir kültürdür, bir değerdir, bir yaşam biçimidir. Bu kıymete sahip çıkmak da artık bizler için bir onur meselesidir. Taraftarlarımıza çağrım gelin bu kıymeti bir olarak, birlik olarak hak ettiği yere taşıyalım. Kupayı kaptana hep beraber götürelim.
Bülent AKAN 




Mehmet Ali Arslan Name Gazetesi Haberler Haber News www.mehmetaliarslan.name.tr
Daha yeni Daha eski